Felsökning av din bil - 1295 kr för 1 timme

Låter biler ovanligt, går din bil ryckigt, har du ett fönster eller dörrlås som inte fungerar eller har du lampor som varnar, våra erfarna bilmekaniker kan hjälpa dig felsöka och åtgärda problemet efter överenskommelse. Erbjuder hämtning av bil inom Lindome i mån av tid. Välkomna med din förfrågan.

 

Pris 1295 kr för 1 timmes felsökning, hittar vi inte problemet på 1 timme hör vi av oss till dig. ( Skall vi fortsätta eller ej?) Minsta debitering är för 30 minuter och 695 kr inkl moms. Välkomna med ditt problem. Boka tid online

 

Som specialister inom bilel har vi tillgång till modern diagnosutrustning och mångårig branscherfarenhet av felsökning på bilar & husbilar. Har du har problem med din startmotor, generator, kupefläkt, dörrlås, vindrutemotor, kupefläkt, torkarmotor, luftmassemätare eller liknande lagar vi om det går eller beställer en ny som vi byter ut för dig..

Boka tid online

Letar du efter en bra bilverkstad i Lindome / Kållered / Anneberg? På AskimBil's bilverkstad servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla, och i våra verkstäder arbetar branschens skickligaste mekaniker och biltekniker. Vi är duktiga på att hitta elfel snabbt och lösa dem. När du kommer till Askim Bilverkstad för service eller reparation av din bil får du alltid minst 1 års garanti på både reservdelar och utfört arbete.

Lyser din servicelampa?

 

Vi utför bil service på nästan 
alla bilmärken bl.a. Audi, BMW, Citroen, Ford, Mercedes, Peugeot, Skoda, Toyota, 
Kia, Volvo, VW m.m. följ oss på facebook och för att se aktuella erbjudanden i vår serviceverkstad.

 

Aktuel rabatt kan inte kombineras med andra erbjudanden. Välkomna med din bokning.

Boka tid; 031-281000

 

Vi behöver följande uppgifter vid service:

  • Bilens regnr
  • Bilens miltal/km
  • Önskat datum
  • Lånebil ja/nej

Välkomna. till AskimsBil AB, funderar du på att byta bil. Prata med bilförsäljningen!

20 % rabatt i vår bilverkstad i MAJ.

Gäller tom 31/5-23, kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller bokat online och utfört före 31/5. Se lediga tider i vår live kalender. 

20 % rabatt i vår bilverkstad när du bokar tid eller gör en prisförfrågan online i vår livekalender. Välkomna till AskimBil.

Boka online i vår verkstad med 20% rabatt